Over onze amandelpasta’s
Ons assortiment amandelpasta’s wordt in het hart van de Provence bereid in een huis van banketbakkers sinds 4 generaties. Deze overlevering binnen de familie zorgt voor traditie en kwaliteit.
Ontdek de fruitsmaken in de met de hand bereide amandelpasta’s: appel, peer, citroen, sinaasappel, abrikoos.
Samenstelling: Suiker, amandelen, humecta (E420), glucosesiroop, invertase, kleurstoffen (E104 E124 E129 E131 E153 E160B), deklaag (E904), melkproteïnen.
Hoe verzorgt u uw snijbloemen het best?
Tijdens het transport zitten de verse bloemen in een vaas die niet kan omvallen, speciaal ontworpen voor Aquarelle. Op deze manier hebben de bloemen steeds water en drogen ze niet uit.
Graag geven wij u de volgende tips om zolang mogelijk te kunnen genieten van deze bloemen:
- Verwijder het bindingstouw rond uw bloemen
- Maak de bloemen schoon en verwijder de bladeren die in contact komen met het water.
- Knip de stelen bij om het boeket aan te passen aan de hoogte van de vaas.
- Vul de vaas met fris water
- Voeg het bijgeleverde zakje toe.
- Ververs het water om de 2 dagen en knip dan ook de stelen even bij.