Ze worden gebruikt om het huis, de veranda of de buitenruimtes (terras, balkon ...) te decoreren, afhankelijk van de soort.
Om optimaal te genieten van deze bonsai, volgt hier wat advies:
- De ficus is niet bestand tegen vorst en moet naar binnen zodra de gemiddelde temperatuur onder 15 °C daalt.
- Expositie:De ficus moet bij een zonnig raam worden geplaatst. Hij kan tegen direct zonlicht, maar niet tegen tocht en moet ver verwijderd staan van een radiator die de lucht uitdroogt. In de winter verliest de ficus 50% van zijn blad, dat in de zomer weer aangroeit.
- Begieten: Leer de grond controleren door wat te krabben om te zien of de kluit nog vochtig is. De grond moet tussen twee gietbeurten meer of min droog worden. Bonsais hebben voornamelijk in de lente en de herfst bemesting nodig. Verminder het mesten in de zomer en stop het geheel in de winter om de boom te laten rusten.
- Buiten: In de zomer kan de boom naar buiten als de temperatuur niet onder 15 °C daalt, dit zal hem goed doen.
Onze chocolade bewaart het best in zijn originele verpakking op een droge en koele plaats bij kamertemperatuur.
Wij raden u aan om de chocolade te verbruiken binnen de maand na ontvangst.
Samenstelling: Suiker, nootjes, cacaoboter, amandelen, volle melkpoeder, cacao, lactose, cacaopoeder, emulgator émulsifiant (lecithine van soja gecertifieerd GGO), zout, aromaten.